neděle 27. března 2016

Demi Lovato je sexy!

Kdo je podle mě nejatraktivnější mrdna? Demi Lovato!
 
Každoročně se vyhlašují po celém světě jakési miss a vždy jsou to vychrtlé rachotiny, které postrádají jakoukoliv jiskru a šmrnc (snad až na Ivanu Christovou). Pokud je cílem vyjádřit obecná kritéria přitažlivosti, pak evidentně neladím s většinovým vkusem.

 
Co je to vlastně přitažlivost? Velmi specifická kategorie, kterou lze definovat fishismem "atraktivita je známka mrdatelnosti" (ala Ally Mcbeal). Fish si našel svou Metlu, poněkud odkvétající bývalou vamp, ale ten její podbradek, povislá kůže na krku, to byl hlavní rajc (pro Fishe). A právě ten je vstupním východiskem, krátkodobé povahy, nebo-li:
 
Jo, ten je rajcovní, na toho bych se vrhla.
Jo, ta je rajcovní, na tu bych se vrhnul.
 
 
Krátkodobé aspekty jsou tak předpokladem dlouhodobé katarze. Pokud absentuje prvotní impuls, pak nelze zakládat navazující selekci, avšak zároveň naplnění krátkodobých východisek automaticky nepředjímá přechod do navazující kategorie, dlouhodobého charakteru:
 
Jo, vedle tohohle bych se mohla každej den probouzet.
Jo, vedle týhle bych se moh každej den probouzet.


Krátkodobý užitek ze vztahu tak není roven dlouhodobému užitku ze vztahu. Pokud někdo někoho nerajcuje a stejně je s ním ve vztahu (není naplněn vstupní, krátkodobý předpoklad), pak se nezbytně jedná o rozum a o odstrašující případ (ano, jsem romantik), protože rozum do těhle záležitostí nepatří.

 
Vzhledem k povaze výběru je tak třeba vyřadit z potenciálních kandidátek přítelkyně / manželky, protože předmětem hodnocení není komplexní osoba, ale pouze vnější konstituce (a jinak by také jistá Lucie všechny převálcovala). Zároveň je nezbytný globální dosah, protože v ČR v tomto ohledu jednoznačně vládne Jitka Čvančarová a nikdo jiný se jí nepřibližuje.
 
A proto... Kdo je podle mě nejatraktivnější mrdna? Demi Lovato!

Žádné komentáře:

Okomentovat