čtvrtek 1. října 2015

Higgsův boson pro kočku

Zpracovat příspěvek, který vědeckým zovati se může, je náročné. Na úvodní myšlenku je třeba navázat odpovídající rešerší dosavadního stavu poznání, určením nejvíce relevantních příspěvků, poté selekcí nejvíce impaktovaných periodik, atd. A když už se člověk dobere úspěšného konce tak před ním leží další břemeno, všechna ta nahromaděná fakta zpracovat. A nebo si významně ulehčit situaci a využít SCIgen:
 
A Methodology for the Evaluation of the Lookaside Buffer
 
Justyn Himmler

Abstract

The technical unification of context-free grammar and online algorithms is a significant challenge. After years of compelling research into online algorithms [1], we demonstrate the evaluation of DNS, which embodies the compelling principles of replicated cryptography. We present a permutable tool for evaluating redundancy, which we call ForgeryLangdak.
 
Podívejte se, pane recenzente, k mému článku....
 
Ano, na fotografii je skutečný Justýn Himmler, který, ač dosud jevil pramalý zájem o informatiku, stal se během mžiku erudovaným autorem, který disponuje kromě vědeckého článku i historií svého publikování, která dokonce sahá dalece před jeho vlastní narození, vskutku bravurní autor:
 
O. L. Ito, B. Qian, J. Himmler, R. Floyd, and R. Stearns, "Architecting checksums using ambimorphic models," Journal of Linear-Time Methodologies, vol. 81, pp. 80-103, Feb. 2005.
 
 
 
 
Zajímavé není ani tak to, že někdo z recesistických motivů vytvoří generátor na vědecké práce. Zajímavější je spíše dopad na seriózní instituce, které přijetím takových "hodnotných konferenčních příspěvků" vlastně dokazují, jak mohou někdy probíhat recenzní řízení a samotná impaktovanost nemusí být tím absolutním měřítkem úspěchu, jak bývá mnohdy prezentováno.
 
 

Žádné komentáře:

Okomentovat